Let op: Binnenkort moeten alle particuliere boten een elektro motor in zowel Amsterdam als Haarlem. Maak direct een afspraak

Ontdek de perfecte partner voor booteigenaren en zakelijke vaarders in de regio Assendelft, Zaandam, Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, Beverwijk en Purmerend!”

Snelle en efficiënte service
Onze ervaren technici staan bekend om hun snelle en efficiënte service. We begrijpen dat uw boot een waardevol bezit is en leveren zorgvuldig onderhoud  snel en professioneel.

Deskundig vakmanschap:
Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van botenreparatie, onderhoud en schadeherstel, kunt u vertrouwen op ons deskundige vakmanschap. We zorgen ervoor dat uw boot in de best mogelijke handen is, met aandacht voor elk detail.

Maatwerkoplossingen
We begrijpen dat elke boot uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de individuele vereisten van uw boot. Of het nu gaat om kleine reparaties, regulier onderhoud of uitgebreid schadeherstel, wij leveren op maat gemaakte diensten die aan uw verwachtingen voldoen

Kwaliteit en betrouwbaarheid
 Onze reputatie is gebouwd op kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen, en streven ernaar om de hoogste normen van vakmanschap te handhaven. U kunt erop vertrouwen dat we uw boot met de grootste zorg behandelen en zorgen voor duurzame oplossingen die lang meegaan.

“Vertrouw uw boot toe aan onze vakkundige handen!

“Op zoek naar de ultieme partner voor botenreparatie, onderhoud en schadeherstel? Zoek niet verder! Bij ons vindt u de perfecte combinatie van expertise, kwaliteit en klantgerichtheid. Of uw boot nu behoefte heeft aan een kleine reparatie, regelmatig onderhoud of uitgebreid schadeherstel, wij staan voor u klaar.

Onze ervaren technici zijn ware vakmensen die met passie en precisie te werk gaan. Ze begrijpen dat uw boot meer is dan alleen een vaartuig – het is een waardevol bezit en een bron van plezier. Daarom zorgen ze voor uw boot alsof het hun eigen is, met aandacht voor elk detail en met behulp van hoogwaardige materialen en gereedschappen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan maatwerkoplossingen. We begrijpen dat elke boot uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom luisteren we naar uw wensen, analyseren we grondig de staat van uw boot en bieden we op maat gemaakte diensten die precies aan uw verwachtingen voldoen.

Bovendien bieden we een snelle en efficiënte service. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat u uw boot zo snel mogelijk weer op het water wilt hebben. Daarom streven we er altijd naar om reparaties, onderhoud en schadeherstel snel en professioneel uit te voeren.

Kies voor onze expertise, kwaliteit en klantgerichtheid en geef uw boot de zorg en aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom we de nummer één keuze zijn voor botenreparatie, onderhoud en schadeherstel.

Waarmee kunnen u helpen?

  • Elektrificatie: Opbouwen naar elektrische motoren   
  • Reparatie verbrandingen motoren (alle bekende merken)  
  • Inbouwen of reparatie Boegschroef en Hek schroef
  • Inbouwen navigatie  
  • Inbouwen en aanleggen elektriciteit
  • Demontage /vervangen schroefas
  • Inbouwen stuwdruk lager
  • Las werkzaamheden
  • audio installaties
  • Sanitair aanleg

Voor welke type boot kunt u bij ons terecht?

Alle motorboten van 5 meter of langer. Zoals speedboten kruisers, tenders en sloepen

Afspraak maken of meer informatie?